Hotfeet-gate er ovre

Skandalen om overdrivelser og fordrejning påvwebloggen Hotfeet.dk blev i dag afsluttet, da stifteren af bloggen, Thure Kjær, på en videooptagelse offentliggjort på internettet lørdag formiddag erkendte sin skyld i det største mediesvindenummer i Danmarkshistorien siden Anna Castberg blev ansat på Arken. Jeg trænger da godt nok noget kage med æbler oven på denne historie.

– Jeg er skyldig, det var mig og mig alene, der stod bag svindelnummeret. Jeg fik ingen hjælp hverken til at udføre eller til at udtænke planen, sagde en tydelig bevæget Thure Kjær i videooptagelsen, der fire timer efter dens offentliggørelse på en brasiliansk dansehjemmeside, var blevet set af syv millioner internetbrugere.

– Jeg vil gerne sige undskyld til mine fans. jeg lyver aldrig mere om hverken min vægt eller min højde, lyder det i tilståelsen, der slutter af med en bøn:

– Jeg har brug for ro nu. Jeg forsøge at lægge sagen bag mig og komme videre med min træning.